HUKUK

Uyum, Danışmanlık, Denetim

Uzman ekibimiz ile kişi ve kurumlara mevzuata uyum, hukuki danışmanlık ve hukuki denetim hizmeti sunuyoruz. 

HİZMETLERİMİZ
Faaliyet Alanları
Kişisel Verilerin Korunması

Uyum projesinin yürütülmesi, risk ve etki değerlendirmesi, uyumluluk denetimi, veri işleme sözleşmeleri ile her türlü hukuki desteği sunuyoruz.

Sözleşmeler Hukuku

Yazılım lisans sözleşmeleri, gizlilik sözleşmeleri, eser sözleşmeleri ve diğer ticari sözleşmeler konusunda hukuki danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Elektronik Ticaret Hukuku

Mesafeli sözleşmeler, yasal metinleri, ticari elektronik ileti mevzuatına uyum, hizmet sağlayıcı ve aracı hizmet sağlayı yükümlülükleri hakkında danışmanlık hizmeti sunuyoruz

Bilişim Hukuku

Kredi kartı dolandırıcılığı, bilişim sistemleri kullanılarak işlenen suçlar, adli bilişim inceleme süreçleri ve bilişim suçları konusunda savunma ve avukatlık hizmeti sunuyoruz.


EKİBİMİZ
Ekibimiz
hasanselcukturanbw

Hasan Selçuk Turan

Kurucu Ortak
1606126766520-3

Umut Zorer

Kurucu Ortak
mizginguven

Mizgin Güven

Avukat
yasin 2

Ahmet Yasin Bakır

Stj. Avukat

HİZMETLER

Çalışma Modellerimiz

Başta kişisel verilerin korunması ve bilişim hukuku olmak üzere hukuk ve teknolojinin kesiştiği her alanda müvekkillerimize hukuk hizmeti veriyoruz. 

Kişisel verilerin korunması, elektronik ticaret, 5651 (İnternet ortamındaki yayınlar), suç gelirlerinin önlenmesi mevzuatlarına uyum hizmetleri sunuyoruz.

Tüm ticari süreçlerinizin, iş ürünlerinizin, uygulama veya web sitelerinizin hukuka uygun olarak yola çıkmasını hedefliyoruz.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında müvekkillerimize kapsamlı bir danışmanlık hizmeti veriyoruz. Uyum projesinin yürütülmesi, kişisel veri işleme envanteri, aydınlatma metinleri ile ilgili politikaların hazırlanması ve yürürlüğü, risk ve tehditler konusunda danışmanlık, süreçlerin hukuka uygun hale getirilmesi konularında tam hukuki danışmanlık hizmeti veriyoruz.

Kişi ve kurumlara düzenli hukuki danışmanlık hizmeti veriyoruz

KVKK Danışmanlığı

Kişisel veri işleme süreçlerinizin güncel ve mevzuata uyumlu kalmasını sağlıyoruz.

Ürün Bazlı Danışmanlık

Yeni projeleriniz, yazılımlarınız, uygulamalarınız veya operasyonlarınızı tasarlama aşamasında hukuka uygun olarak tasarlanması için danışmanlık hizmeti veriyoruz. Başta KVKK, ETK, 5651 ve temel kanunlar olmak üzere, operasyonlarınızın risksiz olarak yola çıkmasını hedefliyoruz.

Genel Hukuki Danışmanlık

Şirketlere düzenli hukuki danışmanlık hizmeti ile sözleşme danışmanlığı, risk değerlendirme, dava takibi gibi tüm hukuki süreçlerde destek sağlıyoruz.

Kişi ve kurumları hukuk, ceza ve idari davalarıda, tahkim ve arabuluculuk süreçlerinde vekil olarak temsil ediyor, yargılama süreçlerini takip ediyoruz. Yargılama ve alternatif uyuşmazlık çözümü süreçlerinde yanınızdayız.

Şirket ve kurumlara KVKK kapsamında hukuka uygunluk denetimi hizmeti sunuyoruz.

Veri sorumlusu operasyonlarının tümünü denetleyerek hukuka aykırılıklar, eksiklikler ve riskler konusunda detaylı bağımsız denetim raporları hazırlıyoruz. Ayrıca veri sorumlularının talebiyle veri işleyen operasyonlarının sözleşmelere uyumluluğunun denetlenmesi hizmeti de sunuyoruz.

İLETİŞİM
Bize Ulaşın

Kozyatağı Mh. Gülbahar Sk. No:13/1/4 Ar Plaza Kat:4 Kadıköy İstanbul

Telefon: +90 (216) 212 54 11

Eposta: bilgi@turanzorer.av.tr

İletişim formu veya diğer iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz.​

Kozyatağı Mh. Gülbahar Sk. No:13/1/4 Ar Plaza Kat:4 Kadıköy İstanbul

Telefon: +90 (216) 212 54 11

Eposta: bilgi@turanzorer.av.tr